Stevneplan høsten 2019!

Postet av Dikemark Rideklubb den 4. Okt 2019

Høstens stevner blir på følgende datoer:

• Sprang 28. sept
  • Dressur 12. okt (LC1, LB1 og LA1)
  • Dressur 2. nov
  • Sprang 3. nov

Kom og bli med:-)

Flott resultat i NM for juniorer for Synne og Cherie!

Postet av Dikemark Rideklubb den 6. Sep 2019

Dikemark rideklubb gratulerer Dike ekvipasjen Synne og Cherie med en flott 7 plass i NM i sprang for juniorer! Du er et flott forbilde for alle de yngre rytterne i klubben Synne. Vi heier på deg:-)

Velkommen til ny sesong!

Postet av Dikemark Rideklubb den 20. Aug 2019

Dikemark rideklubb ønsker gamle og nye elever velkommen til ny rideskolesesong! Oppdatert timeplan for dressur og sprang finnes her (ligger under "fanen "Rideskolen" også).

DIKE ekvipasjen Synnne og Cherie til Junior NM i sprang!

Postet av Dikemark Rideklubb den 28. Jul 2019

DIKE ekvipasjen Synne Eide og hesten hennes Kleine Cherie skal delta på Junior NM i Drammen 1-4 august!

1 runde med 1.30 går av stabelen torsdag 1. august. Fredag 2. august arrangeres 2 runde med 1.35. Selve finalen blir søndag 4. august med 1.40!

Dra ned til DOR og hei på Synne og Cherie! Dikemark rideklubbe ønsker dere masse lykke til!

Fin stevnehelg med mange flinke Dikemark ryttere!

Postet av Dikemark Rideklubb den 18. Jun 2019

Det var (rekord?) stor deltakelse fra Dikemark rideklubb på stevne arrangert av Bærum Rideklubb helgen som var! Og det ble også ble lagt merke til, ref speakers annonsering "og her kommer nok en utfordrer fra Dikemark rideklubb". Mange fine resultater for klubbens ryttere ble denne helgen. Godt jobbet alle sammen :-)

Lørdag:

1 m: Astri 2.plass

Søndag:

1m : Hedvig 1.plass / Julie 2.plass
1.10m : Pernille 3.plass
1.30m : Synne 1.plass

Gratulerer så mye 😊🐴

Astri og Quintera med en fin 2 plass i 1 m på lørdagens stevne arrangert av Bærum rideklubb.