Udo: KWPN vallak født 2001 som har vært ute og startet internasjonale klasser i sprang når han var yngre. Dette er en stor kosegutt som elsker å jobbe. Udo går de fleste øvelser opp til MB, men er ikke startet så mye med i dressur ettersom han har store bevegelser og er litt vanskelig å sitte ned på. Veldig morsom gutt å hoppe.


Tom Cato: Norsk varmblods født 2004 som har gått løp. Tom Cato er en snill og grei gutt som gjør alt han blir bedt om. Han er øvelsessterk i skritt og trav, men galoppen hans må jobbes mer med. Han har ett utrolig stort hjerte for sprang.
Maritsa: Norsk varmblods født 2004. Kjøpt fra Lefdal rideskole når denne ble lagt ned.  Dette er en hoppe som brukes på de fleste nivåer. Hun er veldig ærlig og gjør alt hun blir bedt om. Maritsa går på de litt lavere spranggruppene. Nelly: Kat I ponni født 1999 og stallens lille prinsesse. Nelly har startet opp til LA på klubbstevne og kommet på 1.plass. Hun har deltok i FERD rideskolecup i 2018 og vant dressurdelen av konkurransen. Hun hopper også opp til 90 cm bane på stevner. Nelly kan ris av alle. 

Nutte: Kat I ponni født 1994 som brukes mest på de lettere timen. Nutte er en veldig snill herremann som gir barna en god og trygg opplevelse. Nutte trives også veldig godt med å hoppe. Da blir han som en unghest igjen med masse glede over å få ta unge ryttere med på rundene.


Caprino: Kat II ponni født 1998 som brukes på alle timer. Han går de fleste øvelsene opp til LA nivå. Caprino trives veldig godt med å hoppe. Caprino har også vært med på FERD Rideskole Cup to år på rad. Han er en skøyer som setter ekstra stor pris på Gymkhanatimen på fredager.Hiawatha: Kat III pinto ponni født 1998 som er en storfavoritt for barna å kose og dulle med. Hiawatha går på alt fra knøttetimer til de mer øvede timene. Han trives godt med både dressur, sprang og gymkhana.Bella: Oldenburger født 2005 ca. 164 i mankhøyde. Kom Dikemark sommeren 2018. Hun har vært avlshoppe og ble ridd inn i 2018. Fantastisk snill og fin hest. Går både dressur og sprang. Bella har vunnet dressurstevner i klubben flere ganger og ris i dag opp til LA.


Mattis: Super søt fjording som kan ris av alle i både dressur og sprang. Mattis er født i 20013, og er ca. 140 i mankhøyde.
Miller: Connemara født i 2012 som ca 150 i mankhøyde. Nydelig liten hest som rir dressur, sprang og gymkhana.  

 


Bender: Kat III ponni født 2002 som kom til Dikemark vinteren 2019. Snill barneponni. Bender var hovedrolleinnehaver i Dikekrimmen 2020 som kan sees på klubbens Facebookside og Instragramkonto.Micado: Dansk varmblods født 2005 som gått LB dressur og hopper mindre klasser i sprang. Micado er en trivelig hest å holde på med og glad i tur.Zemba: KWPN hoppe født 2004 med en mankehøyde på ca 170 cm. Zemba er en favoritt hos både unge og eldre ryttere, inkludert de voksne som rir i rideskolen.

Goodie:  Er privateid ponni som jobber i rideskolen. Bilder kommerChloé: har vært konkurranseponni i sprang, men ble lei av det og synes det er mye triveligere å få jobbe i rideskolen. Her er hun et friskt innslag på både dressur og sprang. En favoritt for både nybegynnere og øvede ryttere.


Noddy er den nyeste superhesten i rideskolen. Han ble kjøpt for penger tjent gjennom dorullsalg og støtte fra aksjonen "Toppen støtter bredden" i regi av Dressur så klart under koronakrisen våren 2020. Noddy trives godt i både sprang og dressur og brukes på alle nivåer.
Nuttys Touch er en stor irsk hest som gir en veldig god ridefølelse. Bilder kommer.

Ynde er en frieserhoppe med stort hjerte for rytteren sin. Hun liker å jobbe i dressur og er blitt ganske flik i sprang også. Bilder kommer. 


Levert av IdrettenOnline