Loke: KWPN vallak som har vært ute og startet MB i dressur i sine yngre dager. Han liker å hoppe men har dessverre ikke kapasiteten til å hoppe så høyt. Loke går på de fleste nivåer, og elsker å gå på tur i skog og mark.

 


 

Udo: KWP vallak som har vært ute og startet internasjonale klasser i sprang når han var yngre. Dette er en stor kosegutt som elsker å jobbe. Udo går de fleste øvelser opp til MB, men er ikke startet så mye med i dressur ettersom han har store bevegelser og er litt vanskelig å sitte ned på. Veldig morsom gutt å hoppe.


Dancing The Tai’d: Varmblodshoppe som har startet opp til MB dressur med plassering og opp til 1.10 i sprang. Hun er en positiv og arbeidsvillig hoppe som kan ris av de fleste. Tai’D går på de mer øvede sprangtimene. 


Nordique: Fullblods som har gått løp i Frankrike. Han er en øvelsesterk hest som går opp til LA dressur. Han kan bli litt heit i sprangen så går for det meste på de mer øvede sprangtimene. 


Drama: Blanding av Friser og fullblods. Hun brukes på LØ I nivå og oppover. Veldig populær hos damene våres. Drama viser mye potensial innenfor dressur, men er ikke så flink i sprang. 


Yasmin: Dette er ei søt hoppe som trives godt med å jobbe. Hun kan bli litt ivrig i sprang så går mest på de øvede timene i sprangen. Yasmin går øvelser opp til MB, men trenger å jobbe litt med byttene.


Luna: Eldre Varmblodshoppe som brukes på de flest nivåer. Grunnet alder brukes hun ikke i sprang lengre, men er fortsatt utrolig glad i å gå sideveisøvelser og galoppbytter. 


Tom Cato: Norsk varmblods som har gått løp. Tom Cato er en snill og grei gutt som gjør alt han blir bedt om. Han er øvelsessterk i skritt og trav, men galoppen hans må jobbes mer med. Han har ett utrolig stort hjerte for sprang.


Tussa: Kaldblodshoppe  som vi har på lån i rideskolen. Tussa går opp til LA dressur og er en positiv, bærekraftig og populær madam. Hun brukes på de lettere sprangtimene.


Maritsa: Dette er en hoppe som brukes på de fleste nivåer. Hun er veldig ærlig og gjør alt hun blir bedt om. Maritsa går på de litt lavere spranggruppene. 


Nelly: Kat I ponni og stallens lille prinsesse. Nelly har startet opp til LA på klubbstevne og kommet på 1.plass. Hun hopper også opp til 90 cm bane på stevner. Nelly kan ris av alle. 


Nutte: Kat I ponni som brukes mest på de lettere timen. Nutte er en veldig snill herremann som gir barna en god og trygg opplevelse. Nutte trives også med å hoppe.


Caprino: Kat II ponni som brukes på alle timer. Han går de fleste øvelsene opp til LA nivå. Caprino trives veldig godt med å hoppe. Caprino har også vært med på Ferd Rideskole Cup to år på rad. 


Hiawatha: Kat III pinto ponni som er en storfavoritt for barna å kose og dulle med. Hiawatha går på alt fra knøttetimer til de mer øvede timene. Han trives godt med både dressur og sprang.Bella

tekst og bilde kommer


Mattis

tekst og bilde kommer


Micke

tekst og bilde kommer


Chloe

tekst og bilde kommer

Levert av IdrettenOnline