Udo: KWPN vallak født 2001 som har vært ute og startet internasjonale klasser i sprang når han var yngre. Dette er en stor kosegutt som elsker å jobbe. Udo går de fleste øvelser opp til MB, men er ikke startet så mye med i dressur ettersom han har store bevegelser og er litt vanskelig å sitte ned på. Veldig morsom gutt å hoppe.


Nordique: Fullblods født 2003 som har gått løp i Frankrike. Han er en øvelsesterk hest som går opp til LA dressur. Han kan bli litt heit i sprangen så går for det meste på de mer øvede sprangtimene. 


Tom Cato: Norsk varmblods født 2004 som har gått løp. Tom Cato er en snill og grei gutt som gjør alt han blir bedt om. Han er øvelsessterk i skritt og trav, men galoppen hans må jobbes mer med. Han har ett utrolig stort hjerte for sprang.


Maritsa: Norsk varmblods født 2004. Kjøpt fra Lefdal rideskole når denne ble lagt ned.  Dette er en hoppe som brukes på de fleste nivåer. Hun er veldig ærlig og gjør alt hun blir bedt om. Maritsa går på de litt lavere spranggruppene. 


Nelly: Kat I ponni født 1999 og stallens lille prinsesse. Nelly har startet opp til LA på klubbstevne og kommet på 1.plass. Hun hopper også opp til 90 cm bane på stevner. Nelly kan ris av alle. 


Nutte: Kat I ponni født 1994 som brukes mest på de lettere timen. Nutte er en veldig snill herremann som gir barna en god og trygg opplevelse. Nutte trives også med å hoppe.Caprino: Kat II ponni født 1998 som brukes på alle timer. Han går de fleste øvelsene opp til LA nivå. Caprino trives veldig godt med å hoppe. Caprino har også vært med på Ferd Rideskole Cup to år på rad. 


Hiawatha: Kat III pinto ponni født 1998 som er en storfavoritt for barna å kose og dulle med. Hiawatha går på alt fra knøttetimer til de mer øvede timene. Han trives godt med både dressur og sprang.


Bella: Oldenburger født 2005 ca. 164 i mankhøyde. Kom Dikemark sommeren 2018. Hun har vært avelshoppe og ble ridd inn i 2018. Fantastisk snill og fin hest. Går både dressur og sprang. 


Mattis: Super søt fjording som kan ris av alle i både dressur og sprang. Mattis er født i 20013, og er ca. 140 i mankhøyde.


Miller: Connemara født i 2012 som ca 150 i mankhøyde. Nydelig liten hest som trenger litt mer utdannelse.  

Bilde


Thea: KWPN født 2009 ca 169 i mankhøyde. Stor flott hoppe for de mer øvede rytterne med et stort sprang. 

Bilde


Bender: Kat III ponni født 2002 som kom til Dikemark vinteren 2019. Snill barneponni.

Bilde


Micado: Dansk varmblods født 2005 som gått LB dressur og hopper mindre klasser i sprang.

Bilde


Zemba:

Bilde


Tornado:

Bilde


Levert av IdrettenOnline