Tom Cato er en Norsk varmblodstraver født 2004 som har gått løp. Tom Cato er en snill og grei gutt som gjør alt han blir bedt om. Han er øvelsessterk i skritt og trav, men galoppen hans må jobbes mer med. Han har ett stort hjerte for sprang og kommer ofte først over målstreken i klubbstevnene.

Maritsa er en Norsk varmblods født 2004. Hun ble kjøpt fra Lefdal rideskole da denne ble lagt ned. Hun er en hoppe som brukes på de fleste nivåer. Hun er veldig ærlig og gjør alt hun blir bedt om. Maritsa går på de litt lavere spranggruppene.

Nelly er en stor ponni (Kat I) født 1999 og stallens lille prinsesse. Nelly har startet opp til LA på klubbstevne og kommet på 1.plass. Hun har deltok i FERD rideskolecup i 2018 og vant dressurdelen av konkurransen. Hun hopper også opp til 90 cm bane på stevner. Nelly kan ris av alle.

Nutte er en stor ponni (Kat I) født 1994 som brukes mest på de lettere timen. Nutte er en veldig snill herremann som gir barna en god og trygg opplevelse. Nutte trives også veldig godt med å hoppe. Da blir han som en unghest igjen med masse glede over å få ta unge ryttere med på rundene.

Caprino er en mellomstor ponni (Kat II) født 1998 som brukes på alle timer. Han går de fleste øvelsene opp til LA nivå. Caprino trives veldig godt med å hoppe. Caprino har også vært med på FERD Rideskole Cup to år på rad. Han er en skøyer som har mange beundrere blant elevene og tidligere ryttere.

Bella er en Oldenburger født 2005 ca. 164 i mankhøyde. Hun kom Dikemark sommeren 2018. Hun har vært avlshoppe og ble ridd inn i 2018. Fantastisk snill og fin hest. Går både dressur og sprang. Bella har vunnet dressurstevner i klubben flere ganger og ris i dag opp til LA.

Mattis er en supersøt fjording som kan ris av alle i både dressur og sprang. Han kom til oss fra Langedrag naturpark og har funnet seg veldig godt til rette. Mattis er født i 20013, og er ca. 140 i mankhøyde.

Miller er en Connemara ponni (kat 1) født i 2012 som ca 150 i mankhøyde. Nydelig liten hest som rir dressur, sprang og gymkhana.

Bender er en liten ponni (kat III) født 2002 som kom til Dikemark vinteren 2019. Snill barneponni. Bender var hovedrolleinnehaver i Dikekrimmen 2020 som kan sees på klubbens Facebookside og Instragramkonto.

Micado er en Dansk varmblods født 2005 som gått LB dressur og hopper mindre klasser i sprang. Micado er en trivelig hest å holde på med og glad i dressur og tur.

Zemba er en KWPN hoppe født 2004 med en mankehøyde på ca 170 cm. Zemba er en favoritt hos både unge og eldre ryttere, inkludert de voksne som rir i rideskolen. Hun liker all type bruk og er alltid positiv til å jobbe.

Splash er en liten Irsk ponni (kat III) som koser seg med de minste elevene i rideskolen. Han er den sist ankomne rideskolehesten og kom våren 2021.

Chloé har vært konkurranseponni i sprang, men ble lei av det og synes det er mye triveligere å få jobbe i rideskolen. Her er hun et friskt innslag på både dressur og sprang. En favoritt for både nybegynnere og øvede ryttere.

Noddy ble kjøpt for penger tjent gjennom dorullsalg og støtte fra aksjonen "Toppen støtter bredden" i regi av Dressur så klart under koronakrisen våren 2020. Noddy trives godt i både sprang og dressur og brukes på alle nivåer.

Nuttys Touch er en stor irsk hest som gir en veldig god ridefølelse. Han kom til rideskolen i desember 2021 og trives godt.

Ynde er en frieserhoppe med stort hjerte for rytteren sin. Hun liker å jobbe i dressur og er blitt ganske flink i sprang også.

Duffy er en privateid ponni som jobber i rideskolen. Hun trives veldig godt i dressur og blir gjerne med og hopper litt også.