Vinnere i julelotteriet

Postet av Dikemark Rideklubb den 13. Des 2020


Teksten oppdatert etter siste trekning er gjennomført. Videoer med trekningene finnes på Instragram og Facebook. Tusen takk til dem som har gitt gevinster og til dere som har kjøpt lodd. 

**

(Obs! Nå er det for sent å kjøpe flere lodd) For å være med i lotteriet, kjøper du lodd på denne måten: Hvert lodd koster 20 kroner. Vipps ønsket beløp til Dikemark rideklubb på #13361, merk «lodd + navn på kjøper» og send Vippskvitteringen til 926 89 096, slik at du blir tildelt loddnummer. Beløp/kvitteringer sendt etter 19. desember klokka 10 kommer ikke med. obs! Loddkjøp hvor kvittering ikke sendes til 926 89 096 og lodd dermed tildeles, blir ikke med i lotteriet. Du får loddnummer på sms. 

Premier kan hentes hos Hilde eller Tone på kontoret fram til 15. januar.

**

VINNERE AV GEVINSTER I JULELOTTERIET

Trekning 6/12

9-10. Egon er sponsor for klubben. Spis der og si du er fra Dikemark rideklubb, så får klubben pengestøtte. I tillegg får vi dugnadspizza når vi trenger det. God mat er det også – og veldig hyggelig. Så vi håper dere tar turen dit. Gavekort på lunsj er vunnet av loddnummer 1) 230 – Linda Helland 2) 17 – Anne Mette Øystese. 

4. MILLEA - Trekanten, Asker er en av Askers flotte klesbutikker for kvinner. Her finner du motemerker i klær og tilbehør. Vi lodder ut tre dameskjorter til en verdi av 899 per stykk. Vunnet av loddnummer 570 - Signe Åberg Skar.

1. Rytter’n er en av distriktets flotte butikker med utstyr til hest og rytter. Her finner du alt du trenger og masse julegaveideer til klubbens ryttere. Vi lodder ut pleiemidler til å vedlikeholde sal og hodelag fra Rapide til en verdi av 320 kroner. Vunnet av loddnummer 569 – Veslemøy Groven.

2. Bakkal er en delikatessebutikk i Heggedal med god service av hyggelige innehavere. Her får du all verdens godsaker, grønnsaker og gaveartikler. Vi lodder ut en pose med eplemost, praliner og brente mandler til en verdi av 250 kroner. Vunnet av loddnummer 147 – Astri Urdal.

21. Coop Extra er den nærmeste dagligvarebutikken vår, og her får vi det vi trenger av mat til hverdag og fest. Og gulrøtter og epler til hestene selvfølgelig. Vi lodder ut en fruktkurv til en verdi av ca. 250-300. kroner. Vunnet av loddnummer 226 – Linda Helland.  

23. Aurelien Serres er ostepat og sørger for at hester og rytter i klubben (og foreldre!) føler seg bedre i kroppen. Han gir ett gavekort på behandling av hest til verdi av kroner 1400. Har du ikke hest, kan du gi gavekortet som en julegave til din favorittskolehest etter avtale med Hilde. Gavekortet er vunnet av loddnummer nummer 21 – Siv Margareth Johnsen. 

27. Hööks Drammen har alt du trenger til hest og rytter. Der møter du alltid hyggelige folk. Gavekort på 500 kroner vunnet av loddnummer 567 – Veslemøy Groven. 

 

Trekning 13/12

3. Rema1000 på Borgen er en av klubbens trofaste sponsorer, og her treffer du ofte entusiastiske DIKE-medlemmer i butikken. Her får du alltid det du trenger - kjøp gjerne ekstra julegodt her i år. Vi lodder ut en fruktkurv til en verdi av 250-300 kroner.  Vunnet av loddnummer 584 - Marit Anzjøn Haeslich.

5. MILLEA - Trekanten, Asker er en av Askers flotte klesbutikker for kvinner. Her finner du motemerker i klær og tilbehør. Vi lodder ut tre dameskjorter til en verdi av 899 per stykk. Vunnet av loddnummer 208 - Linnea Brunsvig-Engermoen.

11-12. Egon er sponsor for klubben. Spis der og si du er fra Dikemark rideklubb, så får klubben pengestøtte. I tillegg får vi dugnadspizza når vi trenger det. God mat er det også – og veldig hyggelig. Så vi håper dere tar turen dit. Gavekort på lunsj er vunnet av loddnummer 3) 552 – Gro Stokker Martinsen  4) 57 – Familien Cappone Hindrum

20. Lowenborg er også en fin butikk for hest og rytter i vårt nærområde. Her finner du også gaveideer til små og store hestevenner. Vi lodder ut en pakke med børste, flaske med pelsglans og hestegodis til en verdi av ca. 300 kroner. Vunnet av loddnummer 103 – Hilde Moufflet.

28. Hööks Drammen har alt du trenger til hest og rytter. Der møter du alltid hyggelige folk. Gavekort på 500 kroner vunnet av loddnummer 237 – Lene Monsen.

24. Aurelien Serres er ostepat og sørger for at hester og rytter i klubben (og foreldre!) føler seg bedre i kroppen. Han gir ett gavekort 500 kroner som kan brukes ved bestilling av time til behandling av deg selv eller privathesten din. Vunnet av loddnummer nummer 69 – Ella, Emeli og Celia Lundstrøm.


Trekning 20/12

7. Equishop har en hyggelig butikk på Høvik med godt utvalg til hest og rytter. Her kan du oppfylle drømmer denne jula. Vi lodder ut et gavekort på 400 kroner. Vinner er loddnummer 587 Caroline N. Staib

19. Lene Monsen er en av klubbens voksenryttere og en superstrikker. Hun lager varme og pene sitteunderlag i ull. Vi er så heldige å få lodde ut et slikt. Vinner er loddnummer 211 - Linnea Brunsvig-Engermoen.

13-16. Egon er sponsor for klubben. Spis der og si du er fra Dikemark rideklubb, så får klubben pengestøtte. I tillegg får vi dugnadspizza når vi trenger det. God mat er det også – og veldig hyggelig. Så vi håper dere tar turen dit. Gavekort på lunsj er vunnet av loddnummer 5) 290 -  Johanne Hovde Helgesen 6) 630 - Linda Tydal  7) 146 - Astri Vik Urdal        

32. Lyko selger hår- og skjønnhetsprodukter til små og store tobeinte. Vi er så heldige å få lodde ut en eske med produkter som er vunnet av loddnummer 546 - Else Lill Urdal

27-30. Hööks Drammen har alt du trenger til hest og rytter. Der møter du alltid hyggelige folk. Gavekort på 1000 kroner er vunnet av loddnummer 384 - Sophia Ramos Fagerli 

Trekning 24/12

8. Akimi Asker er en kveldsåpen behandlingsklinikk i Askerhallen som tilbyr fysioterapi, kiropraktikk og massasje. Vi lodder ut 1 time klassisk massasje til en verdi av 840 kroner. Vunnet av loddnummer 364 - Elisabeth Jacobsen.

17-18. Egon er sponsor for klubben. Vi lodder ut gavekort på lunsj. Vunnet av loddnummer 8) 100 – Hilde Moufflet 9) 315 - Hedda Hovde Helgesen 10) 56 - Familien Cappone Hindrum

22. Asker Elektriske AS gir et «Brannforebyggende elkontroll i bolig» til en verdi av ca. kr. 4000. Vunnet av loddnummer 222 - Linda Helland. 

26. Aurelien Serres gir et gavekort på behandling av hest til verdi av kroner 1200. Har du ikke hest, kan du gi gavekortet som en julegave til din favorittskolehest etter avtale med Hilde. Gavekortet er vunnet av loddnummer nummer 71 - Iselin Bjerkestrand.

31. CopyCat gir en fremkalling av ditt eget bilde på aluminium eller lerret i valgfri størrelse opp til 50x70 cm. Verdi kr 1200. Vunnet av loddnummer 58 - Familien Cappone Hindrum.

33. Lyko selger hår- og skjønnhetsprodukter til små og store tobeinte. Eske med produkter er vunnet av 619 - Jocelyn Houghton.

34. Agria forsikrer hunder, katter og hester. Vi er så heldige å få lodde ut en førstehjelpsveske til hest til en verdi av 907 kroner. Vunnet av loddnummer 597 - Stefan Christensen.
Julekalender og -lotteri 2020

Postet av Dikemark Rideklubb den 29. Nov 2020


I år blir det for første gang ikke juleshow på Dikemark rideklubb. Men koronapandemien skal ikke få sette stopper for at vi likevel får en hyggelig førjulstid sammen! 

Julekalender

Mediegruppa vil glede oss med julekalender på Instagram og Facebook hvor vi skal få kikke inn i hverdagsliv og fest i klubben, både før og nå. Så hvis du ikke allerede følger klubben i sosiale medier, så fort deg å gjøre det før julekalenderen starter. Det kommer ett innlegg hver dag fram til julaften. Vi gleder oss!

Julelotteri

Vi lager også digitalt julelotteri med flotte gevinster fra våre faste sponsorer og andre gode støttespillere i og utenfor klubben. Kjøp lodd og bli med på spenningen! Del gjerne med besteforeldre, onkler, tanter og venner, så kan de også få være med. Alle inntekter går til klubben.

Slik kjøper du lodd: Hvert lodd koster 20 kroner. Vipps ønsket beløp til Dikemark rideklubb på #13361, merk «lodd + navn på kjøper» og send Vippskvitteringen til 926 89 096.* 

Det blir trekninger 6., 13., 20., og 24. desember. Lodd kjøpt innen klokka 10 dagen før, og senest klokka 10 den 19. desember er med i trekningen (siste frist!).  Alle lodd blir med videre til neste trekning, bortsett fra lodd som har vunnet gevinst. Jo tidligere du kjøper, jo flere trekninger er du med i. 

Vinnerne kunngjøres på klubbens Facebookside og på Instagram, samt i listen nedenfor. Gevinstene hentes hos Hilde eller Tone på kontoret fram til 15. januar. Fruktkurver hentes på kvelden på dagen etter at den er vunnet.

Bruk nærbutikkene og våre gode samarbeidspartnere denne førjulstida!

Gevinstene er**:

1. Rytter’n er en av distriktets flotte butikker med utstyr til hest og rytter. Her finner du alt du trenger og masse julegaveideer til klubbens ryttere. Vi lodder ut pleiemidler til å vedlikeholde sal og hodelag fra Rapide til en verdi av 320 kroner. Vunnet av loddnummer 569.

2. Bakkal er en delikatessebutikk i Heggedal med god service av hyggelige innehavere. Her får du all verdens godsaker, grønnsaker og gaveartikler. Vi lodder ut en pose med eplemost, praliner og brente mandler til en verdi av 250 kroner. Vunnet av loddnummer 147.

3. Rema1000 på Borgen er en av klubbens trofaste sponsorer, og her treffer du ofte entusiastiske DIKE-medlemmer i butikken. Her får du alltid det du trenger - kjøp gjerne ekstra julegodt her i år. Vi lodder ut en fruktkurv til en verdi av 250-300 kroner.  

4-6. MILLEA - Trekanten, Asker er en av Askers flotte klesbutikker for kvinner. Her finner du motemerker i klær og tilbehør. Vi lodder ut tre dameskjorter til en verdi av 899 per stykk. Vunnet av loddnummer 570. To premier gjenstår.

7. Equishop har en hyggelig butikk på Høvik med godt utvalg til hest og rytter. Her kan du oppfylle drømmer denne jula. Vi lodder ut et gavekort på 400 kroner. 

8. Akimi Asker er en kveldsåpen behandlingsklinikk i Askerhallen som tilbyr fysioterapi, kiropraktikk og massasje. En drøm for enhver rytter, foresatt, tante eller besteforeldre . Vi lodder ut 1 time klassisk massasje til en verdi av 840 kroner. 

9-18. Egon er sponsor for klubben. Spis der og si du er fra Dikemark rideklubb, så får klubben pengestøtte. I tillegg får vi dugnadspizza når vi trenger det. God mat er det også – og veldig hyggelig. Så vi håper dere tar turen dit. Vi lodder ut ti gavekort på lunsj. Vunnet av loddnummer 230, 17. Åtte premier gjenstår.

19. Lene Monsen er en av klubbens voksenryttere og en superstrikker. Hun lager varme og pene sitteunderlag i ull. Vi er så heldige å få lodde ut et slikt. 

20. Lowenborg er også en fin butikk for hest og rytter i vårt nærområde. Her finner du også gaveideer til små og store hestevenner. Vi lodder ut en pakke med børste, flaske med pelsglans  og hestegodis til en verdi av ca. 300 kroner. 

21. Coop Extra er den nærmeste dagligvarebutikken vår, og her får vi det vi trenger av mat til hverdag og fest. Og gulrøtter og epler til hestene selvfølgelig. Vi lodder ut en fruktkurv til en verdi av ca. 250-300. kroner. Vunnet av loddnummer 226.  

22. Asker Elektriske AS som er klubbens hovedsponsor gjennom flere år og alltid serviceinnstilte og flinke elektrikere gir et «Brannforebyggende elkontroll i bolig» til en verdi av ca. kr. 4000.

23-26. Aurelien Serres er ostepat og sørger for at hester og rytter i klubben (og foreldre!) føler seg bedre i kroppen. Han gir ett gavekort på behandling av hest til verdi av kroner 1400, ett på 1200 og to gavekort av 500 kroner hver som kan brukes ved bestilling av time til behandling av deg selv eller hesten din. Har du ikke hest, kan du gi gavekortet som en julegave til din favorittskolehest etter avtale med Hilde. Gavekortet på 1400 kroner er vunnet av loddnummer nummer 21. Tre gevinster gjenstår.

27-30. Hööks Drammen har alt du trenger til hest og rytter. Der møter du alltid hyggelige folk. Fra Hööks får vi tre gavekort til henholdsvis 500, 500 og 1000. Gavekort på 500 kroner vunnet av loddnummer 567. To gevinster gjenstår. 

31. CopyCat er en grafisk leverandør med alt av trykksaker. Firmaet er fast sponsor for klubben og bistår blant annet med plakater og skilt. Vi lodder ut fremkalling av ditt eget bilde på aluminium eller lerret i valgfri størrelse opp til 50x70 cm. Verdi kr 1200. 

32-33. Lyko selger hår- og skjønnhetsprodukter til små og store tobeinte. Vi er så heldige å få lodde ut to bokser med produkter til en samlet verdi av ca. 4000 kroner.  

34. Agria forsikrer hunder, katter og hester. Vi er så heldige å få lodde ut en førstehjelpsveske til hest til en verdi av 907 kroner.

* For å være med i lotteriet må kvitteringen sendes 926 89 096. Beløp/kvitteringer sendt etter 19. desember klokka 10 kommer ikke med.
Oppdaterte regler fra Asker kommune

Postet av Dikemark Rideklubb den 12. Nov 2020

Ny informasjon fra Asker kommune gir alle under 20 år mulighet til å delta på ridetimer slik du vanligvis gjør, så vel møtt til ridetimen din.

For de voksne som er over 20 år og som deltar på ridekurs, vennligst ta kontat med Hilde på telefon 907 13 554 eller helst på e-post info@dikemarkrideskole.no for nærmere beskjed om hvordan du skal forholde deg til ridetimene fremover.

Informasjon fra Asker kommune kan leses her: https://www.asker.kommune.no/korona/lokale-rad-og-regler-for-asker/ 

Hilsen Styret i Dikemark Rideklubb
Ny forskrift om smittevern fra Asker kommune

Postet av Dikemark Rideklubb den 9. Nov 2020

Formannskapet i Asker kommune har i kveld, 9.11.2020, vedtatt følgende som får konsekvenser for oppstallører og rideskolen:

* Det er i perioden framover ikke tillatt å organisere eller delta i organisert trening eller organiserte fritidsaktiviteter for voksne over 20 år.

* Barn i skole og barnehage hvor det er rødt tiltaksnivå, kan ikke delta i organisert trening eller organisert fritidsaktivitet med andre utenfor sin skole eller barnehagekohort.

De som er over 20 år, eller de som er i skoler med rødt tiltaksnivå kan derfor ikke ta ridetimer eller delta i andre organiserte treninger i denne perioden (fra og med 10. november). Koronatimer kan tas igjen ut våren 2021.

Har du spørsmål, ta kontakt med Hilde på info@dikemarkrideklubb.no.


Her finnes den lokale forskriften:

Klubbmesterskap 2020

Postet av Dikemark Rideklubb den 8. Nov 2020

Forrige helg var det dressur- og sprangstevner med klubbmesterskap i Dikemark rideklubb. Vi takker alle ryttere og foreldre for innsatsen både på banen og utenfor. Her var det mye nye erfaringer å ta med seg for små og store. Det ble konklurrert i dressur lørdag og sprang søndag. I noen av klassene ble det arrangert klubbmesterskap og vi gratulerer gull, sølv og bronsevinnerne spesielt. Takk for nok en fin stevnehelg i klubben!

 

Klubbmestre i dressur

 LB

1. Elise Nøstvik/Uppy Girl

2. Frøydis Aker/Nelly

3. Michelle Halvorsen/Nelly

 

LC

1. Ingrid Selstad Berg/Maritsa

 2. Hermine Elise Daae/Mattis

 3. Lisa Helland/Caprino

 

 Klubbmestre i sprang

1:10

1. Elise Nøstvik/Uppy Girl

2. Camille Borgen/Hugo Frei

 

1:00

1. Marie Lund/Zemba

2. Sarah Pekkala/Hero

3. Sophia Ramos Fagerli/Silver

 

 0:85

1. Nea Schrøder/Carlie

2. Ingrid Selstad Berg/Udo

3. Carina Halvorsen/Zemba


0:70

1. Frøydis Aker/Miller

2. Isabelle Dahle/Nutte

3. Hedda H. Helgesen/Tom Cato


Oppdaterte smittevernsregler - Høsten 2020

Postet av Dikemark Rideklubb den 6. Okt 2020

Smittevern er fortsatt viktig! Husk å holde minimum 1 meters avstand, og å følge stallens andre smittevernsregler. Her finner du en film som viser deg hvordan 😊 Gleder oss til å sees på ridetime 😍🐴 
Velkommen til ny sesong!

Postet av Dikemark Rideklubb den 7. Aug 2020

Rideskolen starter opp igjen mandag 17. august. Timeplanen finner dere her

https://www.dikemarkrideklubb.no/p/31796/timeplan-rideskolen 

Timeplanen for sprangtimene finner dere her

https://www.dikemarkrideklubb.no/p/29217/sprang 

Dikemark rideklubb oppfordrer alle til å følge de generelle smittevernreglene for å forhindre smitte av korona. Husk å holde avstand, vaske hender og ha med eget utstyr!

Vi gleder oss til å treffe gamle og nye medlemmer!

Høstens kurs

Postet av Dikemark Rideklubb den 18. Mai 2020

Nå er det på tide å melde seg på høstens kurs!
Informasjon til rideskoleelever

Postet av Dikemark Rideklubb den 5. Mai 2020

Ridetimene for august, september og oktober blir fakturert i begynnelsen av august, og tildelt time(r) vil stå på fakturaen. Foreslår derfor at dere som bruker avtalegiro sjekker fakturaen.
Åpning av rideskolen torsdag 7 mai

Postet av Dikemark Rideklubb den 4. Mai 2020

Åpning av alle ridetimer torsdag 7 mai 🥳🐎😍
Rideskolen vil fom torsdag 7 mai igjen fungere som før. Alle elever kommer da på timene sine som før covid 19 utbruddet. Det vil fremdeles bli delt ut hester ute. Vi ber alle ryttere desinfisere hendene før de går inn i ridehallen.
Det er forbudt for rideskoleelevene å gå igjennom privatstallen for å gå inn til skolehestene.
1 meter regelen gjelder fremdeles
Info video vil bli lagt ut på hjemmesiden og her på facebook.
Velkommen tilbake 😃😃Dorulldugnad

Postet av Dikemark Rideklubb den 23. Apr 2020


Grunnet Koronapandemien som førte til midlertidig stenging av rideskoletilbudet (som delvis gjelder fortsatt), er rideklubben og rideskolen nå i en svært vanskelig økonomisk situasjon.

De fleste av kostnadene for driften av en rideskole kan ikke kuttes selv om aktivitetene ikke går som normalt: hestene må ha mat, flis og husly, de må fores og tas hånd om, og ridelærere som holder kurs må lønnes. Vi er alle glade for at rideskolen har kunnet starte opp med noe aktivitet igjen, men denne begrensede driften dekker dessverre ikke inntektstapet og kostnadene vi står ovenfor særlig lenge.

Dikemark Rideklubb er et idrettslag eid og ledet av klubbens medlemmer. De fleste idrettslag og korps har dugnad i stort omfang som foreldre må stille opp på.  Vi har tidligere hatt god erfaring med dorullsalg som gir klubben god inntjening. I situasjonen klubben nå står i er det avgjørende med en ekstrainnsats fra alle medlemmer, for å kunne ha en rideskole å komme tilbake til over sommeren.

 Det arrangeres derfor følgende dugnad for å kunne bidra til å hjelpe klubben og rideskolen gjennom en svært vanskelig situasjon:

Alle husstandsmedlemmer i klubben må bidra med å selge minimum (eller kjøpe til eget bruk):

 • 3 sekker toalettpapir av kr 400,- per sekk (klubben tjener 200 pr. sekk)

          og

 • 2 sekker tørkepapir av kr 350,- per sekk (klubben tjener 160,- pr sekk)

Litt praktisk informasjon:
Salgslister returneres på mail til tonje@hindrum.no når de er klare, eller senest ila mandag 25. mai. Husk signatur! Betalingen settes inn på klubbens konto nummer 15037561018 innen fristen for levering av lister (25. mai).

Kontaktpersoner for dugnaden er Celia Lainé (982 57 657) og Tonje Hindrum (48226061).
Bestilte varer hentes på stallen uken etter bestilling. Endelig leveringstidspunkt blir bekreftet på Facebooksiden til klubben samme uke.

Vi håper alle ser viktigheten av denne avgjørende dugnaden!

Under finner dere link et eget dokument med informasjon om dugnaden (som kan vises til de man selger til), salgsliste samt informasjon om toalett- og tørkepapiret.


Dorulldugnad2020_info_salgsliste_produktinfo.pdf


Takk for hjelpen!


Minner om årsmøte søndag 24. mai kl. 18.00

Postet av Dikemark Rideklubb den 20. Apr 2020

Innkalling til Årsmøte i Dikemark Rideklubb

Tid: Søndag 24. mai kl. 18:00

Sted: I skolerommet på klubben (døra på innsiden av garderoben). 

På grunn av corona restriksjonene kan vi kun være 50 pers samlet. Vi må derfor ha påmelding til einar@raudeberg.no eller sms til 957 42 912 seinest innen søndag kl 12. Resterende kan delta via Microsoft Teams. Invitasjon til Teams kommer dersom det blir aktuelt.

Agenda:

 1. Godkjenne de stemmeberettigete. Alle som har vært medlem minst 1 måned og er fylt 15 år har stemmerett
 2. Godkjenne innkallingen, saklisten og forretningsorden.
 3. Velge dirigent, referent, samt to medlemmer til å underskrive protokollen.
 4. Behandle idrettslagets årsberetning.
 5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.
 6. Behandle forslag og saker
 7. Fastsette medlemskontingent
 8. Vedta idrettslagets budsjett.
 9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan.
 10. Foreta følgende valg:
  a) Leder og nestleder
  b) 4 styremedlemmer og 2 varamedlemmer
  c) Øvrige valg i henhold til vedtatt organisasjonsplan, jf. pkt. 9.
  d) Engasjere statsautorisert/registrert revisor til å revidere idrettslagets regnskap.
  e) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har representasjonsrett eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene.
         f) Valgkomité med leder, to medlemmer og ett varamedlem.
 11. Velge kontrollkomité

Saksdokumenter finnes i linkene under

Forslag-fra-Hanne-Vik.docx

Forslag-fra-Mediegruppen.docx

Forslag-til-vedtak-Større-medvirkning-fra-alle-medlemmer.docx

Innspill-til-Årsberetning.docx
 

Alle medlemmer har møte- og forslags-rett på årsmøtet. For å ha stemmerett må du være 15 år, ha vært medlem i en måned og ha betalt medlemskontingenten.

Med vennlig hilsen

Styret
Årsmøte utsatt!

Postet av Dikemark Rideklubb den 15. Mar 2020

Årsmøtet er utsatt i henhold til retningslinjer fra Norsk Idrettsforbund. Ny frist er d. 15. juni. Styret kommer til å kalle inn til nytt møte.

 
Viktig informasjon om opphold i stallen!

Postet av Dikemark Rideklubb den 13. Mar 2020

Det er viktig at vi alle nå tar ansvar og følger reglene som styret har bestemt om opphold i stallen og ridning av hest. Se under

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158374759458217&set=pcb.3322251787804924&type=3&theater&ifg=1 


Rideskolen stengt inntil videre på grunn av situasjonen rundt coronaviruset!

Postet av Dikemark Rideklubb den 12. Mar 2020

Alle timer i rideskolen er stoppet med umiddelbar virkning. Vi holder våre kunder og elever oppdatert. 


https://www.rytter.no/all-idrettsaktivitet-avlyses-med-umiddelbar-virkning/ 
Innkalling til årsmøte!

Postet av Dikemark Rideklubb den 20. Feb 2020

Årsmøte for Dikemark rideklubb vil bli avholdt tirsdag 24. mars kl. 20.00 i kafeteriaen.

Forslag til årsmøtet må være styret ihende senest tirsdag 10. mars kl. 20.00.

Agenda og nødvendige sakspapirer vil bli lagt ut på vår hjemmeside ( www.dikemarkrideklubb.no ) senest en uke før årsmøtet.Nytt år er godt igang og vi får ny ridebunn!!!

Postet av Dikemark Rideklubb den 4. Feb 2020

Ny sesong er godt igang for både rideskole og privatoppstallørene. Ferd rideskolecup har vi også fått med oss i løpet av januar med en superfin innsats av både ryttere og hester! 

I går startet noe veldig etterlenget..., rehabiliteringen av ridebunnen inne i ridehuset! Nå kan vi straks glede oss over fin bunn både ute og inne:-). Dette får vi til takket være Sparebankstiftelsen DNB som har gitt oss støtte til prosjektet.  

Ønsker du å begynne å ri, arrangere ridegebursdag eller lurer på hvordan det er å være privatoppstallør hos oss, ta kontakt med Hilde Moufflet enten på info@dikemarkrideklunn.no eller 90713554.