Rideskolen tilbyr undervisning i dressur, knøtteridning og sprang. Du må være 8 år eller eldre på ordinære ridetimer. 3-7 år på knøttetimer. Rideskolen har timer fra mandag til fredag. Ridetimene er på ettermiddag/kveld, men vi har også en time på dagtid (onsdager kl.10.00). Rideskolen starter og slutter som skolen og holder stengt jul, påske og i sommerferien. Det er åpent i rideskolen i høst- og vinterferien. 


Du bør møte til ridetimen minst 15 minutter før timen begynner. En ridetime varer i 45 minutter (unntatt Knøtt, 30 min). De første 5 minuttene går med til oppvarming. Deretter har vi 35 min. effektiv rideundervisning og avslutter med 5 min. avskritting. Mindre trente ryttere må påregne å bruke litt ekstra tid på å stille stigbøyler, komme seg opp på hesten, osv. Du må bruke godkjent ridehjelm og støvler med hæl som går over ankelen. På denne nettsiden kan du finne generell informasjon om det å ri i rideskole: https://www.rideskoler.no/ny-i-rideskolen

Hvis du ikke kan komme til en time må du gi beskjed på mail til: info@dikemarkrideskole.no, senest samme dag innen kl. 10.00 (hvis ikke krysses timen ut, og du mister muligheten til å ta igjen timen). Dersom du har sagt fra i tide om at du ikke kan ri på din faste tid, kan du ta igjen en ridetime en annen dag. For å finne en tid for å ta igjen timen, send mail til:  info@dikemarkrideskolen.noTimene må tas igjen innenfor halvårets utgang (før jul/sommerferien). Det beste er hvis du tar igjen timen så raskt som mulig! Timer kan også tas på forhånd. Dette for å unngå stor belastning på hestene før jul og sommer. For å ta igjen, er du avhengig av at en annen fast rytter ikke kommer på den timen du ønsker å ta igjen på. Tapte timer kan ikke tas igjen etter oppsigelsestiden.

Ta kontakt med oss om du ønsker å delta på kurs! Se egen side om påmelding eller ring.