Bruktbutikk

Trenger du nytt og billig utstyr til deg eller dine barn? Vi har en løsning for deg!


Vi har en egen bruktbutikk hvor vi selger brukt kvalitets utstyr til en billig penge. Vi har alt av nødvendig rideutstyr sånn som hjelm, sikkerhetsvest og ridesko. Men også av det litt mindre nødvendige utstyret sånn som ridebukser, ridesokker og ridehansker. Vi har en stor variasjon på størrelser for både voksene og barn, men også for hest og ponni!


Men hva selger vi?

Vi har en stor variasjon av utstyr i alle størrelser for både mennesker og hest. Med sikkerhetsutstyr som hoved fokus, er vi veldig opptatt av at alle rytterene våre har ordentlig og sikkert utstyr når de rir.

Derfor kan vi tilby et stort utvalg av ridehjelmer, ridesko og sikkerhetsvester til både voksene og barn. Vi har mange forskjellige typer sko; høye og korte, sommersko og vintersko, gummistøvler og stallsko. Vi har også et stort utvalg av chaps og helchaps i alle størrelser. Noe som kan gi en ekstra støtte eller gnage/sår beskyttelse når man rir. 

   
Vi har også et veldig stort utvalg på rideklær med tilgang til på ridetopper, ridebukser, jakker, ridesokker, osv. Vi har 3 kategorier med klær: sommer, vinter og div. I sommer-kategorien finner du lette og luftige klær som tynne gensere, t-skjorter, ikke foret ridebukser og tynne ridesokker. I vinter-kategorien finner du varmere og beskytende klær som jakker, tykke gensere, kjeledresser og tykke ridesokker. Mens i div-kategorien finner du diverse ting som ridehansker, caps, pannebånd, belter, osv.
  
Vi har også et stort utvalg på hest og pusseutstyr. Vi kan tilby børster og pussekasser i flere størrelser og fasonger. Vi har et stort utvalg av hesteutstyr for hester i alle størrelser hvor vi blant annet selger grimer, sjabraker, ørehetter, bandasjer og masse mer. Vi har utstyr både for dressur og sprang med mange forskjellige farger.


Vi har også et stort utvalg av stevne/konkurranse klær både for barn og voksende. Derfor kan vi tilby hvite (og fargede) topper, hvite bukser og stevnejakker i alle størrelser for de som trenger. Vi har også tilgang til andre konkurranse ting/tilbehør som hvite sjabraker, stevnejakke beskyttelse, osv. 

Vi kan også tilby diverse utstyr som krakker, hestebøker, beskyttelsestrekk (til div utstyr), stigbøyler, osv.


 Om du har spørsmål eller ønsker å prøve/kjøpe utstyr, ta kontakt på:

Info@dikemarkrideskole.no