Bruktbutikk

Trenger du nytt og billig utstyr til deg eller dine barn? Vi har en løsning for deg!
Vi har en egen bruktbutikk hvor vi selger brukt kvalitets utstyr til en billig penge. Med sikkerhetsutstyr som hoved fokus, er vi veldig opptatt av at alle rytterene våre har ordentlig og sikkert utstyr når de rir. 

Derfor kan  vi tilby et godt utvalg av ridehjelmer, ridesko og sikkerhetsvester til både voksene og barn. Vi har mange forskjellige typer sko; høye og korte, sommersko og vintersko, gummistøvler og stallsko. Vi har også et chaps og helchaps i mange størrelser. Noe som kan gi en ekstra støtte eller gnagsår beskyttelse når man rir. 


Vi har også et rideklær som ridetopper, ridebukser, jakker, ridesokker, osv. Vi har 3 kategorier med klær: sommer, vinter og div. I sommer-kategorien finner du lette og luftige klær som tynne gensere, t-skjorter, ikke foret ridebukser og tynne ridesokker. I vinter-kategorien finner du varmere og beskytende klær som jakker, tykke gensere, kjeledresser og tykke ridesokker. Mens i div-kategorien finner du diverse ting som ridehansker, caps, pannebånd, belter, osv.
  
Vi har også utvalg på hest og pusseutstyr. Vi kan tilby børster og pussekasser i flere størrelser og fasonger. Vi har  hesteutstyr for hester i alle størrelser hvor vi blant annet selger grimer, sjabraker, ørehetter, bandasjer og masse mer. Vi har utstyr både for dressur og sprang med mange forskjellige farger.


Vi har stevne/konkurranse klær både for barn og voksende. Derfor kan vi tilby hvite (og fargede) topper, hvite bukser og stevnejakker for de som trenger. Vi har også tilgang til andre konkurranse ting/tilbehør som hvite sjabraker, stevnejakke beskyttelse, osv. 

Vi kan også tilby diverse utstyr som krakker, hestebøker, beskyttelsestrekk (til div utstyr), stigbøyler, osv.


 Om du har spørsmål eller ønsker å prøve/kjøpe utstyr, ta kontakt på:

Info@dikemarkrideskole.no