Til minne om Tom Øiestad

Postet av Dikemark Rideklubb den 10. Mar 2022


Det er med stor sorg at vi må informere om at Tom Øiestad døde tirsdag 8. mars på Bærum sykehus etter å ha kjempet mot kreften siden i fjor sommer. Tom ble bare 62 år gammel og etterlater seg en datter.


Tom har i mange år vært en betydelig del av miljøet vårt i rideklubben og bidratt stort i både styreverv og ikke minst som ‘vedlikeholdssjefen vår’ på ridesenteret. Tom har mye av æren for at anlegget har fått et betydelig løft, hvilket har blitt verdsatt stort av både mennesker og hester. Hans nøyaktighet og ønske om å gjøre kun det beste har satt sitt veldig positive preg på stedet vårt. På årsmøtet i mars 2020 ble han hedret spesielt for sin innsats med koselige ord og et malt bilde av han selv og Zemba, noe han satte stor pris på.


Det vi allikevel husker Tom best for var det varme og alltid positive menneske han var. Tom hadde alltid tid til en prat, ville gjerne bidra og interesserte seg genuint i andre mennesker. Han elsket hestene og de elsket han. Tom var mester i å klø på de gode stedene.  De seneste årene ble det mest tur som Tom prioriterte og Zemba var hans makker.


Det er ganske uvirkelig å forstå at vi ikke skal møtes igjen i stallen hvor Tom for ikke så lenge siden var innen om på besøk. Du vil bli svært savnet, og vi lyser fred over ditt minne.


Det er begravelse i Østenstad Kirke torsdag 17. mars kl. 10.00 og dette er Link til minnesiden.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.