Klubbstevner i dressur og sprang

Postet av Dikemark Rideklubb den 3. Jun 2021

Endelig kan vi igjen invitere klubbens medlemmer til stevne. Vi gleder oss og håper å se mange elever prøve seg i dressur og sprang! 

Lørdag 19. juni blir det klubbstevne i dressur med klassene LA:1, LB:2, LC:2. Invitasjon til klubbstevne i dressur 19 juni 2021.pdf.

Søndag 20. juni blir det klubbstevne i sprang med klassene 60, 70, 80 og 90 cm. Høyere klasser settes opp dersom det er interesse for det. Invitasjon til klubbstevne i sprang 20.juni 2021.pdf

Fredag 18. juni er det dugnad for alle startende og foresatte fra klokka 18:00, og vi oppfordrer ryttere og foreldre til også å sette seg opp på oppgaver under stevnet (liste er hengt opp i stallen). Vi har oppgaver til alle, både dem som har gjort dette før og dem som er med for første gang.

Startavgift er 130 kroner og hesteleie for rideskolehest er 125 kroner, per klasse. Betaling på Vipps 13361.  

Påmelding skjer ved å skrive deg opp på listene ved inngangen til stallen eller på e-post dikestevne@hotmail.com. For deltakere under 16 år må foresatte bekrefte at stevneinvitasjonen er lest. Stevneinvitasjoner er lenket i teksten over, og den er også publisert i klubbens facebookgruppe. I påmeldingen ønsker du deg hvilken rideskolehest du vil ri og hvilke klasser. Hilde og Tone fordeler rideskolehestene. Påmeldingsfrist er 16. juni klokka 20:00, men vi oppfordrer alle til å melde seg på tidligere enn det. Det vil være begrenset antall plasser på grunn av coronarestriksjoner og tilgang på rideskolehester. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.