Vinnere i julelotteriet

Postet av Dikemark Rideklubb den 13. Des 2020


Teksten oppdatert etter siste trekning er gjennomført. Videoer med trekningene finnes på Instragram og Facebook. Tusen takk til dem som har gitt gevinster og til dere som har kjøpt lodd. 

**

(Obs! Nå er det for sent å kjøpe flere lodd) For å være med i lotteriet, kjøper du lodd på denne måten: Hvert lodd koster 20 kroner. Vipps ønsket beløp til Dikemark rideklubb på #13361, merk «lodd + navn på kjøper» og send Vippskvitteringen til 926 89 096, slik at du blir tildelt loddnummer. Beløp/kvitteringer sendt etter 19. desember klokka 10 kommer ikke med. obs! Loddkjøp hvor kvittering ikke sendes til 926 89 096 og lodd dermed tildeles, blir ikke med i lotteriet. Du får loddnummer på sms. 

Premier kan hentes hos Hilde eller Tone på kontoret fram til 15. januar.

**

VINNERE AV GEVINSTER I JULELOTTERIET

Trekning 6/12

9-10. Egon er sponsor for klubben. Spis der og si du er fra Dikemark rideklubb, så får klubben pengestøtte. I tillegg får vi dugnadspizza når vi trenger det. God mat er det også – og veldig hyggelig. Så vi håper dere tar turen dit. Gavekort på lunsj er vunnet av loddnummer 1) 230 – Linda Helland 2) 17 – Anne Mette Øystese. 

4. MILLEA - Trekanten, Asker er en av Askers flotte klesbutikker for kvinner. Her finner du motemerker i klær og tilbehør. Vi lodder ut tre dameskjorter til en verdi av 899 per stykk. Vunnet av loddnummer 570 - Signe Åberg Skar.

1. Rytter’n er en av distriktets flotte butikker med utstyr til hest og rytter. Her finner du alt du trenger og masse julegaveideer til klubbens ryttere. Vi lodder ut pleiemidler til å vedlikeholde sal og hodelag fra Rapide til en verdi av 320 kroner. Vunnet av loddnummer 569 – Veslemøy Groven.

2. Bakkal er en delikatessebutikk i Heggedal med god service av hyggelige innehavere. Her får du all verdens godsaker, grønnsaker og gaveartikler. Vi lodder ut en pose med eplemost, praliner og brente mandler til en verdi av 250 kroner. Vunnet av loddnummer 147 – Astri Urdal.

21. Coop Extra er den nærmeste dagligvarebutikken vår, og her får vi det vi trenger av mat til hverdag og fest. Og gulrøtter og epler til hestene selvfølgelig. Vi lodder ut en fruktkurv til en verdi av ca. 250-300. kroner. Vunnet av loddnummer 226 – Linda Helland.  

23. Aurelien Serres er ostepat og sørger for at hester og rytter i klubben (og foreldre!) føler seg bedre i kroppen. Han gir ett gavekort på behandling av hest til verdi av kroner 1400. Har du ikke hest, kan du gi gavekortet som en julegave til din favorittskolehest etter avtale med Hilde. Gavekortet er vunnet av loddnummer nummer 21 – Siv Margareth Johnsen. 

27. Hööks Drammen har alt du trenger til hest og rytter. Der møter du alltid hyggelige folk. Gavekort på 500 kroner vunnet av loddnummer 567 – Veslemøy Groven. 

 

Trekning 13/12

3. Rema1000 på Borgen er en av klubbens trofaste sponsorer, og her treffer du ofte entusiastiske DIKE-medlemmer i butikken. Her får du alltid det du trenger - kjøp gjerne ekstra julegodt her i år. Vi lodder ut en fruktkurv til en verdi av 250-300 kroner.  Vunnet av loddnummer 584 - Marit Anzjøn Haeslich.

5. MILLEA - Trekanten, Asker er en av Askers flotte klesbutikker for kvinner. Her finner du motemerker i klær og tilbehør. Vi lodder ut tre dameskjorter til en verdi av 899 per stykk. Vunnet av loddnummer 208 - Linnea Brunsvig-Engermoen.

11-12. Egon er sponsor for klubben. Spis der og si du er fra Dikemark rideklubb, så får klubben pengestøtte. I tillegg får vi dugnadspizza når vi trenger det. God mat er det også – og veldig hyggelig. Så vi håper dere tar turen dit. Gavekort på lunsj er vunnet av loddnummer 3) 552 – Gro Stokker Martinsen  4) 57 – Familien Cappone Hindrum

20. Lowenborg er også en fin butikk for hest og rytter i vårt nærområde. Her finner du også gaveideer til små og store hestevenner. Vi lodder ut en pakke med børste, flaske med pelsglans og hestegodis til en verdi av ca. 300 kroner. Vunnet av loddnummer 103 – Hilde Moufflet.

28. Hööks Drammen har alt du trenger til hest og rytter. Der møter du alltid hyggelige folk. Gavekort på 500 kroner vunnet av loddnummer 237 – Lene Monsen.

24. Aurelien Serres er ostepat og sørger for at hester og rytter i klubben (og foreldre!) føler seg bedre i kroppen. Han gir ett gavekort 500 kroner som kan brukes ved bestilling av time til behandling av deg selv eller privathesten din. Vunnet av loddnummer nummer 69 – Ella, Emeli og Celia Lundstrøm.


Trekning 20/12

7. Equishop har en hyggelig butikk på Høvik med godt utvalg til hest og rytter. Her kan du oppfylle drømmer denne jula. Vi lodder ut et gavekort på 400 kroner. Vinner er loddnummer 587 Caroline N. Staib

19. Lene Monsen er en av klubbens voksenryttere og en superstrikker. Hun lager varme og pene sitteunderlag i ull. Vi er så heldige å få lodde ut et slikt. Vinner er loddnummer 211 - Linnea Brunsvig-Engermoen.

13-16. Egon er sponsor for klubben. Spis der og si du er fra Dikemark rideklubb, så får klubben pengestøtte. I tillegg får vi dugnadspizza når vi trenger det. God mat er det også – og veldig hyggelig. Så vi håper dere tar turen dit. Gavekort på lunsj er vunnet av loddnummer 5) 290 -  Johanne Hovde Helgesen 6) 630 - Linda Tydal  7) 146 - Astri Vik Urdal        

32. Lyko selger hår- og skjønnhetsprodukter til små og store tobeinte. Vi er så heldige å få lodde ut en eske med produkter som er vunnet av loddnummer 546 - Else Lill Urdal

27-30. Hööks Drammen har alt du trenger til hest og rytter. Der møter du alltid hyggelige folk. Gavekort på 1000 kroner er vunnet av loddnummer 384 - Sophia Ramos Fagerli 

Trekning 24/12

8. Akimi Asker er en kveldsåpen behandlingsklinikk i Askerhallen som tilbyr fysioterapi, kiropraktikk og massasje. Vi lodder ut 1 time klassisk massasje til en verdi av 840 kroner. Vunnet av loddnummer 364 - Elisabeth Jacobsen.

17-18. Egon er sponsor for klubben. Vi lodder ut gavekort på lunsj. Vunnet av loddnummer 8) 100 – Hilde Moufflet 9) 315 - Hedda Hovde Helgesen 10) 56 - Familien Cappone Hindrum

22. Asker Elektriske AS gir et «Brannforebyggende elkontroll i bolig» til en verdi av ca. kr. 4000. Vunnet av loddnummer 222 - Linda Helland. 

26. Aurelien Serres gir et gavekort på behandling av hest til verdi av kroner 1200. Har du ikke hest, kan du gi gavekortet som en julegave til din favorittskolehest etter avtale med Hilde. Gavekortet er vunnet av loddnummer nummer 71 - Iselin Bjerkestrand.

31. CopyCat gir en fremkalling av ditt eget bilde på aluminium eller lerret i valgfri størrelse opp til 50x70 cm. Verdi kr 1200. Vunnet av loddnummer 58 - Familien Cappone Hindrum.

33. Lyko selger hår- og skjønnhetsprodukter til små og store tobeinte. Eske med produkter er vunnet av 619 - Jocelyn Houghton.

34. Agria forsikrer hunder, katter og hester. Vi er så heldige å få lodde ut en førstehjelpsveske til hest til en verdi av 907 kroner. Vunnet av loddnummer 597 - Stefan Christensen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.