Julekalender og -lotteri 2020

Postet av Dikemark Rideklubb den 29. Nov 2020


I år blir det for første gang ikke juleshow på Dikemark rideklubb. Men koronapandemien skal ikke få sette stopper for at vi likevel får en hyggelig førjulstid sammen! 

Julekalender

Mediegruppa vil glede oss med julekalender på Instagram og Facebook hvor vi skal få kikke inn i hverdagsliv og fest i klubben, både før og nå. Så hvis du ikke allerede følger klubben i sosiale medier, så fort deg å gjøre det før julekalenderen starter. Det kommer ett innlegg hver dag fram til julaften. Vi gleder oss!

Julelotteri

Vi lager også digitalt julelotteri med flotte gevinster fra våre faste sponsorer og andre gode støttespillere i og utenfor klubben. Kjøp lodd og bli med på spenningen! Del gjerne med besteforeldre, onkler, tanter og venner, så kan de også få være med. Alle inntekter går til klubben.

Slik kjøper du lodd: Hvert lodd koster 20 kroner. Vipps ønsket beløp til Dikemark rideklubb på #13361, merk «lodd + navn på kjøper» og send Vippskvitteringen til 926 89 096.* 

Det blir trekninger 6., 13., 20., og 24. desember. Lodd kjøpt innen klokka 10 dagen før, og senest klokka 10 den 19. desember er med i trekningen (siste frist!).  Alle lodd blir med videre til neste trekning, bortsett fra lodd som har vunnet gevinst. Jo tidligere du kjøper, jo flere trekninger er du med i. 

Vinnerne kunngjøres på klubbens Facebookside og på Instagram, samt i listen nedenfor. Gevinstene hentes hos Hilde eller Tone på kontoret fram til 15. januar. Fruktkurver hentes på kvelden på dagen etter at den er vunnet.

Bruk nærbutikkene og våre gode samarbeidspartnere denne førjulstida!

Gevinstene er**:

1. Rytter’n er en av distriktets flotte butikker med utstyr til hest og rytter. Her finner du alt du trenger og masse julegaveideer til klubbens ryttere. Vi lodder ut pleiemidler til å vedlikeholde sal og hodelag fra Rapide til en verdi av 320 kroner. Vunnet av loddnummer 569.

2. Bakkal er en delikatessebutikk i Heggedal med god service av hyggelige innehavere. Her får du all verdens godsaker, grønnsaker og gaveartikler. Vi lodder ut en pose med eplemost, praliner og brente mandler til en verdi av 250 kroner. Vunnet av loddnummer 147.

3. Rema1000 på Borgen er en av klubbens trofaste sponsorer, og her treffer du ofte entusiastiske DIKE-medlemmer i butikken. Her får du alltid det du trenger - kjøp gjerne ekstra julegodt her i år. Vi lodder ut en fruktkurv til en verdi av 250-300 kroner.  

4-6. MILLEA - Trekanten, Asker er en av Askers flotte klesbutikker for kvinner. Her finner du motemerker i klær og tilbehør. Vi lodder ut tre dameskjorter til en verdi av 899 per stykk. Vunnet av loddnummer 570. To premier gjenstår.

7. Equishop har en hyggelig butikk på Høvik med godt utvalg til hest og rytter. Her kan du oppfylle drømmer denne jula. Vi lodder ut et gavekort på 400 kroner. 

8. Akimi Asker er en kveldsåpen behandlingsklinikk i Askerhallen som tilbyr fysioterapi, kiropraktikk og massasje. En drøm for enhver rytter, foresatt, tante eller besteforeldre . Vi lodder ut 1 time klassisk massasje til en verdi av 840 kroner. 

9-18. Egon er sponsor for klubben. Spis der og si du er fra Dikemark rideklubb, så får klubben pengestøtte. I tillegg får vi dugnadspizza når vi trenger det. God mat er det også – og veldig hyggelig. Så vi håper dere tar turen dit. Vi lodder ut ti gavekort på lunsj. Vunnet av loddnummer 230, 17. Åtte premier gjenstår.

19. Lene Monsen er en av klubbens voksenryttere og en superstrikker. Hun lager varme og pene sitteunderlag i ull. Vi er så heldige å få lodde ut et slikt. 

20. Lowenborg er også en fin butikk for hest og rytter i vårt nærområde. Her finner du også gaveideer til små og store hestevenner. Vi lodder ut en pakke med børste, flaske med pelsglans  og hestegodis til en verdi av ca. 300 kroner. 

21. Coop Extra er den nærmeste dagligvarebutikken vår, og her får vi det vi trenger av mat til hverdag og fest. Og gulrøtter og epler til hestene selvfølgelig. Vi lodder ut en fruktkurv til en verdi av ca. 250-300. kroner. Vunnet av loddnummer 226.  

22. Asker Elektriske AS som er klubbens hovedsponsor gjennom flere år og alltid serviceinnstilte og flinke elektrikere gir et «Brannforebyggende elkontroll i bolig» til en verdi av ca. kr. 4000.

23-26. Aurelien Serres er ostepat og sørger for at hester og rytter i klubben (og foreldre!) føler seg bedre i kroppen. Han gir ett gavekort på behandling av hest til verdi av kroner 1400, ett på 1200 og to gavekort av 500 kroner hver som kan brukes ved bestilling av time til behandling av deg selv eller hesten din. Har du ikke hest, kan du gi gavekortet som en julegave til din favorittskolehest etter avtale med Hilde. Gavekortet på 1400 kroner er vunnet av loddnummer nummer 21. Tre gevinster gjenstår.

27-30. Hööks Drammen har alt du trenger til hest og rytter. Der møter du alltid hyggelige folk. Fra Hööks får vi tre gavekort til henholdsvis 500, 500 og 1000. Gavekort på 500 kroner vunnet av loddnummer 567. To gevinster gjenstår. 

31. CopyCat er en grafisk leverandør med alt av trykksaker. Firmaet er fast sponsor for klubben og bistår blant annet med plakater og skilt. Vi lodder ut fremkalling av ditt eget bilde på aluminium eller lerret i valgfri størrelse opp til 50x70 cm. Verdi kr 1200. 

32-33. Lyko selger hår- og skjønnhetsprodukter til små og store tobeinte. Vi er så heldige å få lodde ut to bokser med produkter til en samlet verdi av ca. 4000 kroner.  

34. Agria forsikrer hunder, katter og hester. Vi er så heldige å få lodde ut en førstehjelpsveske til hest til en verdi av 907 kroner.

* For å være med i lotteriet må kvitteringen sendes 926 89 096. Beløp/kvitteringer sendt etter 19. desember klokka 10 kommer ikke med.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.