Bidra med inntekter til ny utebane og vinn flotte premier!

Postet av Dikemark Rideklubb den 25. Jun 2018

Dorull for utebane!

Vi må tjene ekstra penger til klubben for å kunne rehabilitere utebanen. Vi har behov for at alle i klubben kjøper og selger sekker med papir og pakker med kjøkkenkluter – og veldig mange av dem!

Det blir premier til de mestselgende rytterne, den mestselgende ridetimen og en loddtrekning der hver femte solgte sekk papir/ hver tiende pakke kluter gir ett lodd.

Premier:

2 stk. rideuker sommer 2019

1 stk. fotografering med egen hest eller valgfri skolehest med Aurora

2 stk. rideskolehester på fôr i valgfrie helger fra 1. oktober til skoleslutt i desember

6 stk. privattimer i dressur på valgfri skolehest eller egen hest med en av rideskolens instruktører

4 stk. privattimer i sprang, med to ekvipasjer pr time, på valgfri skolehest eller egen hest med Hilde

2 privattimer i sprang på egen hest med Benedicte

2 privattimer i dressur på egen hest med Anne Katrine

4 stk. gratis start i klubbstevne i sprang/dressur med valgfri skolehest eller egen hest

2 stk. deltakelse i juleshow med valgfri skolehest

 

Den ridetimen som selger flest pakker, får eget glansnummer i juleshowet.

Salgsperiode fra nå til 7. september.

Lister deles ut på alle rideuker og på alle ridetimer i ukene etter sommerferien. Lister kan også hentes i hylla ved kontoret i stallen eller lastes ned fra klubbens hjemme- og Facebooksider.

Salgslister leveres i postboks utenfor Hildes kontor eller sendes på mail til h.h.vik@iakh.uio.no når de er fulle eller senest innen kvelden fredag den 7. september. Husk signatur!

Selgerne henter bestilte varer på rideklubben på leveringsdagen, leverer ut det de har solgt og tar inn betaling. Sannsynlig hentetidspunkt er fredag 14. september fra 20-22 eller lørdag 15. september fra 9-12. Betalingen settes inn på klubbens konto nummer 15037561018 senest en uke etter at pakkene ble levert klubben. Endelig leveringstidspunkt blir bekreftet på Facebooksiden til klubben samme uke.

Kontaktpersoner for salgskonkurransen er Hanne Hagtvedt Vik (92689096, ring på kvelden), Tonje Hindrum (48226061), Tiril Schrøder (90618546) og Merethe Nøstvik (91793199).

Ikke la mangel på henger eller stor bil gjøre at du ikke selger mange sekker! Ta kontakt om du mangler transportmiddel til å hente solgte varer, så finner vi en løsning.

Styret og utebaneprosjektet håper at alle som rir i rideskolen selger tilsvarende minst fem pakker doruller hver og at alle som har egen hest i stallen selger tilsvarende minst femten-tjue pakker.

Vil du ikke selge doruller? Eller har du mer å gi? Vi tar også i mot private bidrag eller bidrag fra bedrifter til klubbens konto 15037561018 eller send ditt bidrag via Spleis: https://www.spleis.no/project/42452.

Klikk på linkene under for beskrivelser av produktene og salgsliste som dere kan bruke når dere går rundt og skal selge!

norgesrullenprod.beskrivelsesalg.pdf

Dorull for utebane_salgslister.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.