Hilde Moufflet

Hilde Moufflet er daglig leder ved klubben siden 2010. Før det jobbet hun fem år som instruktør i rideskolen. Hun har hatt flere hester oppstallet hos oss de siste årene.  Hilde har drevet rideskole i Frankrike i en årrekke og har lang erfaring med undervisning. Hilde har vært aktiv sprangrytter i Frankrike i sprang og ridd LA dressur.

mob. 90 71 35 54

Tone Gjertsen

Tone Gjertsen er instruktør i rideskolen på heltid. Tone ble utdannet som ridelærer i 2001 ved The British Horse Society. Hun har tidligere jobbet 1 år i England og 5 år i Spania som ridelærer og stallansvarlig. Tone eier hesten Indy V. De startet tidligere mest sprang, men har i de senere årene konsentrert seg mest om dressur. Pr.dags dato starter de MB.

mob. 95 23 01 13

Monica Sæbø

Monica har ridd på Dikemark fra hun var ung. Monica er fantastisk med de små og underviser bla nybegynnere. Monica rir helst dressur og er ute og starter med sin egen hest, Borando.

Merethe A. M. Nøstvik

Merethe er en sprudlende dame som har mange jern i ilden. Merethe underviser nybegynnere til ridd tidligere. Familien eier ponnien Obelix, som brukes i rideskolen i tillegg til å være privathest.

Darek Banasiak

Darek Banasiak er stallmester ved Dikemark rideklubb, Han har jobbet i stallen siden 2010. Darek har ansvaret for det daglige praktiske arbeidet i stallen.

Tilknyttede instruktører:

Stein Endresen