Mitt Varsel

Postet av Veslemøy Benjaminsen Groven den 14. Okt 2022

Norges idrettsforbund (NIF) jobber for at uønskede hendelser eller kritikkverdige forhold skal meldes og håndteres til det beste for alle som driver med idrett, herunder også ridning. NIF anbefaler alle klubber å opprette Mitt Varsel, som er en sikker varslingsportal som ivaretar den som varsler på en god måte, også innenfor datasikkerhet. Mitt Varsel gjør også at idrettslag/klubber har et middel for å håndtere et varsel på best mulig måte. 

Dikemark rideklubb jobber med å få lagt Mitt Varsel lett tilgjengelig på hjemmesiden vår, og på våre sider i sosiale mediaer. 

I Mitt Varsel kan en sende inn varselmelding enten på vegne av seg selv, på vegne av andre eller anonymt. Vi som håndterer varslene har taushetsplikt. 

Det kan varsles om alt fra mobbing til seksuell trakkasering til mistanke om økonomisk mislighold osv. Lurer du på om du har opplevd, sett eller hørt om kritikkverdige forhold som du tror bør varsles om, kan du lese mer på Norges idrettforbund sine nettsider. 

https://www.idrettsforbundet.no/om-nif/varslinger-i-norges-idrettsforbund/

Har du noe å varsle: https://portal.mittvarsel.no/skjema/norges-idrettsforbund/SNPZOBQpD7CUt9Er.1532

Vi oppfordrer alle til åpen kommunikasjon om stort og smått med egen ridelærer eller daglig leder Hilde Mouflet, enten muntlig eller per mail: info@dikemarkrideskole.no
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.